rijbewijs
Rijbewijs Gemeente Kapelle.
Met een buitenlands rijbewijs kunt u maar een bepaalde periode in Nederland blijven rijden. Daarna moet u een Nederlands rijbewijs hebben. U kunt daarom uw buitenlands rijbewijs omwisselen voor een Nederlands rijbewijs. Of dit kan, hangt af van het land waar uw rijbewijs afgegeven is.
Rijbewijs Gemeente Heiloo.
Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan bij de Publieksbalie. Uw rijbewijs is na 5 werkdagen klaar, u moet deze persoonlijk ophalen. Als u al een rijbewijs hebt, levert u deze in als u het nieuwe rijbewijs ophaalt. Een rijbewijs is meestal 10 jaar geldig.
Rijbewijs Gemeente Hoogeveen.
Uw oude rijbewijs als u een nieuw rijbewijs aanvraagt. 1 pasfoto niet ouder dan 6 maanden in kleur. Let op pasfoto-eisen. Als u uw rijbewijs niet meer hebt: een geldig identiteitsbewijs. Overzicht van de kosten voor een rijbewijs en gezondheidsverklaring Soort rijbewijs Prijs.
Rijbewijs, verlengen Hollands Kroon.
Als uw rijbewijs bijna verloopt, is het tijd om deze te verlengen. Op uw rijbewijs staat tot wanneer het geldig is. Heeft u een gezondheidsverklaring/medische keuring nodig voor het verlengen van uw rijbewijs? Houdt u dan rekening met een verwerkingstermijn bij het CBR van enkele maanden.
Buitenlands rijbewijs omwisselen Gemeente Amsterdam.
Rijbewijs uit ander land? Had u een rijbewijs uit een land dat hierboven niet genoemd staat, dan kunt u geen Nederlands rijbewijs aanvragen. U hebt twee opties: een nieuw rijbewijs aanvragen in het land waar u een rijbewijs van had, of rijexamen doen in Nederland theorie en praktijk.
Gemeente Olst-Wijhe Rijbewijs, vernieuwen.
Geldt er een medische beperking of een zwaardere categorie voor het rijbewijs? Dan is het vervangende rijbewijs tot dezelfde datum geldig als uw oude rijbewijs. Is er geen sprake van een medische beperking of een zwaardere categorie, dan krijgt u een nieuw rijbewijs dat 10 jaar geldig is.
Rijbewijs Zandvoort.
eigen verklaring medische keuring: 3930, zie ook Medische keuring en Eigen verklaring. U betaalt deze kosten bij de aanvraag, niet bij het afhalen. U kunt aan de centrale balie contant of met pin betalen. Medische keuring en gezondheidsverklaring Voor uw eerste rijbewijs, behalve voor een bromfiets, heeft u een gezondheidsverklaring nodig.
Rijbewijs Gemeente Borne.
Rijbewijs 75 jaar en ouder. Afhankelijk van de medische keuring maximaal 5 jaar. Rijbewijs C, D. Hebt u een rijbewijs en bent u geslaagd voor een nieuwe categorie, dan moet u een nieuw rijbewijs aanvragen. De Gezondheidsverklaring is een formulier met vragen over uw gezondheid. U heeft de Gezondheidsverklaring nodig als u rijexamen gaat doen of als u vanwege een medische situatie een rijbewijs met beperkte geldigheidsduur heeft. Maar ook als u uw rijbewijs wilt halen of verlengen voor vrachtauto of bus C1, C, C1E, CE, D1, D, D1E of DE en als uw rijbewijs verloopt op of na uw 75e verjaardag moet u deze verklaring invullen.
Rijbewijs Gemeente Staphorst.
leeftijd tussen 65 en 70 jaar: rijbewijs is tot uw 75e verjaardag geldig. leeftijd tussen 70 en 75 jaar: rijbewijs is 5 jaar geldig. leeftijd ouder dan 75 jaar: rijbewijs is maximaal 5 jaar geldig. Rijbewijs C vrachtwagen en rijbewijs D bus zijn maximaal 5 jaar geldig.
Rijbewijs Gemeente Heerhugowaard.
Bij aanvraag eerste rijbewijs: een geldig identiteitsbewijs paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning en, als u dat bezit, uw rijbewijs AM brommerrijbewijs. Bij omwisseling buitenlands rijbewijs: uw geldige buitenlandse rijbewijs. Bij verlies of diefstal van uw rijbewijs: een geldig identiteitsbewijs paspoort, identiteitskaart.

Contacteer ons