app
APP film Wikipedia.
Zo onthult de app haar diepste geheimen aan de buitenwereld. Pogingen om de app te verwijderen resulteren in mysterieuze ongelukken om haar heen. Wanneer Anna besluit tegen de app in te gaan, wordt ze dieper in de beangstigende wereld van de app getrokken.
WhatsApp Web.
APP Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met APP of met APP in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van APP inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van APP en verwijzingen daarnaartoe.
Twitch. Twitch.
Applicatie Wikipedia.
Buiten deze specifieke context wordt de term app" meestal gebruikt om een mobiele applicatie aan te duiden voor gebruik op een tablet of op een smartphone. De termen die Microsoft hanteert in de context van Windows 8 zijn Windows" 8 Store app" en app" voor Windows 8.
Applications Android sur Google Play.
Trouvez des millions de DJ, mix chansons. La destination de Disney, Pixar, Marvel, Star Wars et National Geographic. REFACE: Réalise des vidéos et mèmes avec ta photo. ex-Doublicat app: Prête ta face aux stars avec cette faceapp et crée des mèmes!
Mobiele app Wikipedia.
Een app kan dan worden ingezet om de bestaande dienstverlening van een bedrijf te ondersteunen, maar ook om een merk te versterken. Bepaalde apps bieden de mogelijkheid om snel te reageren op een artikel, foto of een filmpje. Apps zijn dan ook geschikt om in te zetten als crowdsource instrument.
18app.
Al fine di garantire il corretto uso del Bonus e tutelare esercenti e beneficiari, per i buoni validati a partire dal 5 marzo per i nati nel 2001, è previsto l'obbligo' di integrare la fattura elettronica con la compilazione del c.d.

Contacteer ons