marokkaanse catering
Catering Den Haag, Rotterdam Zoetermeer. Aan huis of voor bedrijven!
Catering Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Leiden. Surinaamse, Marokkaanse en Turkse catering. Ook barberque BBQ mogelijk. Aan huis of voor bedrijven! Is het feest al helemaal ingericht? Vergeet dan vooral de lekkere hapjes en drankjes niet. Dat doe je natuurlijk niet zelf met een schaaltje garnituur.
Traiteur Elegante Catering.
Kwaliteit en service staan boven alles bij de levering van uw catering. Onze chef-koks werken uitsluitend met verse ingrediënten, authentieke kruiden en huisgemaakte producten. Menu pakket 1. Ontvangst met cocktail. Melk en dadels bij de ingang op tafel. Water en jus dorange in karaffen op tafel. Koffie, Marokkaanse munt thee en fris.
El-Tajine Lekker Marokkaans eten.
De catering tijdens de verjaardag van mij en mijn man was ongelofelijk goed verzorgd. Super gezond en lekker! Neem eens een kijkje in onze gerechten galerij en laat u inspireren door de schitterende kleuren die in de Marokkaanse keuken worden gebruikt.
catering marokkaanse bruidloft.
Wij denken met je mee over hoe we de catering van de Marokkaanse bruiloft precies naar jouw wensen kunnen organiseren. Ons bedrijf is op alle manieren professioneel, en dat geldt ook voor de machines en apparaten die nodig zijn voor een goede catering voor een Marokkaanse bruiloft.
Luxe feestsalades en Hapjes Lekker eten, Hapjes, Catering.
El-Hajaat, intermediar samenleving, evenementen planner en marokkaanse catering in Venray Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
El-Hajaat, intermediar samenleving, evenementen planner en marokkaanse catering is geverifiëerd door eigenaar via Places.nl. Kaartweergave El-Hajaat, Intermediar Samenle. Geef als eerste een beoordeling aan El-Hajaat, intermediar samenleving, evenementen planner en marokkaanse cateringVenray. Gerelateerde bedrijven El-Hajaat, intermediar samenleving, evenementen planner en marokkaanse catering Venray.
@echtegerechten.nl on Instagram: Marokkaanse catering voor 40 personen! Wat een feestje was dit! Met een vega tajinegerecht toch maar in een pan klaargemaakt want anders.
Catering Mamounia.
Catering mamounia 2017-01-30T0040420000.: Mamounia Patisserie verzorgt uw catering in Marokkaanse stijl! Heeft u een bruiloft, verloving of geboortefeest? En wilt u uw gasten sfeervol verrassen? Dan kunt u op Mamounia Patisserie rekenen! Ons eten wordt liefdevol en met passie bereid.
Catering van Restaurant Habibi.
Verwen uw gasten met catering van alles wat de Arabische keuken te bieden heeft zoals Marokkaanse pasteitjes, gekruide kipgerechten, falafel, gambas en tajines begeleid door brood met humus en exotische salades. Ook voor speciaal geselecteerde Arabische wijnen kan Habibi zorgen.
Authentiek Libanees, Spaans en Marokkaanse maaltijd buffetten catering: Zwolle Paella Pa mi.
Spaans mediterraanse catering. Dessertwijn Tintilla de Rota. BBQ en meer. Prijzen exclusief BTW 9%. Wij maken onze gerechten en tapas vanaf 20 personen. Soepen maken wij vanaf 20 personen. Tapas en Mezze Koud. Koude mezze en tapas. Kaasplankje met dessertwijn Tintilla de Rota.

Contacteer ons