woning
Woning accepteren of weigeren Vestia.
Dit horen we het liefst zo snel mogelijk van u, zodat we de woning aan de volgende woningzoekende kunnen aanbieden. Als u een woning accepteert heeft u drie dagen bedenktijd. In die drie dagen kunt u de woning alsnog weigeren.
Wonen Notaris.nl.
Dan komt daar veel bij kijken. Wat moet u regelen en waar moet u op letten? Lees meer over.: Doe de test en ontvang online advies! Koopt u een nieuwbouwhuis, dan gaan zaken anders dan bij bestaande bouw. Meer over nieuwbouwhuis kopen. Bij een appartement krijgt u te maken met gezamenlijke regels en een VvE. Meer over appartement kopen. Koopcontract en overdracht. Hebt u een woning gevonden en bent u het eens over de prijs? Dan moet u afspraken maken over de overdracht en over de voorwaarden. Die afspraken moet u schriftelijk vastleggen in het koopcontract. Mondelinge afspraken gelden dus niet. Meer over het koopcontract en de overdracht bij de notaris. Wat u als koper of verkoper moet weten over gebreken en wie daarvoor aansprakelijk is. Meer over verborgen gebreken. Check waar u op moet letten. Doe de test en ontvang online advies! Carolien erft een huis. Lees wat zij en Dirk daarover afspreken. Koopcontract en overdracht. Hoe regelen anderen het? Blijf altijd op de hoogte. Via de maandelijkse Notaris.nl nieuwsbrief of social media. Je regelt het bij de notaris. Stichting en vereniging. Zoek een notaris. Bij u in de buurt. Is er een testament?
Ontwerp je eigen woning kies een woningontwerp, mixmatch.
Jij kunt door te mixen en te matchen hieruit jouw ideale woning samenstellen, desgewenst met hulp van een van de architecten. Op deze pagina vind je een beperkte selectie van twee-onder-één-kap woningen, vrijstaande woningen en tiny houses. Stoer en robuust.
Energielabel woningen Energielabel. Page 1 Copy. MilieuCentraal_Logo. Page 1. Page 1. MilieuCentraal_Logo.
Huurders, energielabel en Energie-Index. Zoek je energielabel. Begin 2015 hebben alle vijf miljoen huiseigenaren van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel ontvangen. Dit label is gebaseerd op onder meer bouwjaar. Het doel ervan is dat je gaat nadenken over manieren om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Bij verkoop of nieuwe verhuur moet je het voorlopige label definitief maken. Dat kan eenvoudig online en kost een paar euro's' tot een paar tientjes. Ontbreekt een definitief label bij verkoop of verhuur, dan riskeer je een boete van 170 euro voor natuurlijke personen en 340 euro voor rechtspersonen. Benieuwd naar je voorlopige energielabel? Kijk op Zoek je energielabel. Ga je het huis verkopen? Lees hoe je een definitief label kunt aanvragen. Waarom een energielabel? Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 74 woningen bekijken.
Wij tonen eerst uw passende aanbod. Het kan voorkomen dat u hier geen woningen ziet of alleen woningen met een lange wachttijdindicatie. Tip: kijkt u ook eens bij Loting of Vrijesectorhuur. Geen aanbevolen of passend aanbod. Helaas is er geen aanbevolen of passend aanbod gevonden in HUIDIGTABBLAD. Maar wel in.: De combinatie van uw wensen levert resultaten op. Mijn woonwensen aanpassen. Geen aanbod gevonden. Helaas is er geen aanbod gevonden in HUIDIGTABBLAD. Maar wel in.: De woning is bewaard. Klik hier om naar Mijn bewaarde woningen te gaan.
De Goede Woning homepage De Goede Woning.
Huurprijs / Servicekosten. Welkom bij De Goede Woning! Waarmee kunnen we u helpen? Veel zaken voor uw woning kunt u zelf makkelijk via onze website regelen. Zo kunt u online een reparatie melden en uw eigen gegevens bekijken en wijzigen.
Directwonen.nl Huurwoningen Appartementen Studios Kamers.
Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina. Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer. Wij helpen jou de juiste huurwoning vinden. Zoek in 3156 huurwoningen. Heb jij een woonruimte te huur? Maak jouw advertentie. IK WIL EEN WONING HUREN. 1 Maak Gratis een account aan op directwonen.nl. 2 Zoek zelf naar een geschikte woning. IK WIL EEN WONING VERHUREN. 1 Plaats gratis je woningadvertentie op directwonen.nl. 2 En ontvang interessante reacties van potentiële kandidaten. Hoe werkt het? Voor huurders Voor verhuurders. 1 GRATIS REGISTREREN EN ZOEK IN HET ACTUELE AANBOD. 2 MAAK JE PROFIEL COMPLEET. 3 REAGEER OP WONINGEN MET EEN SMART ACCOUNT. 1 PLAATS GRATIS JE WONINGADVERTENTIE. 2 ONTVANG DIRECT REACTIES VAN GESCHIKTE HUURDERS. 3 KIES DE NIEUWE HUURDER EN MAAK IN JE EIGEN ACCOUNT EEN HUUROVEREENKOMST. Direct Wonen De Online Huurmarktplaats.
Grote hoeveelheid drugs en vuurwerk aangetroffen in woning Wezep Binnenland Telegraaf.nl.
De politie spreekt via Instagram van een levensgevaarlijke situatie: in de woning werd wiet, xtc, ketamine, amfetamine, mogelijk crystal meth, ghb, 1000 nitraten en een groot aantal cobrabommen gevonden. De drugs worden door forensische experts onderzocht om officieel vast te stellen om welke drugs het precies gaat.
Welkom Huren in Holland Rijnland.
Corporaties kunnen zelf bepalen of ze eerst een mail sturen waarin gevraagd wordt of u nog interesse heeft in de woning of een mail waarin u direct aangeeft of u aanwezig wilt zijn bij de bezichtiging. Uw interesse of aanwezigheid bij de bezichtiging maakt u kenbaar via de button Aangeboden woningen op Mijn Huren in Holland Rijnland.
Woning Volkshuisvesting Website.
U kunt hier het actuele aanbod bekijken en u kunt via internet reageren. U vindt alle luxe huurwoningen en koopwoningen van Volkshuisvesting hier. Hoe kom ik aan een huurwoning? Passend toewijzen Inschrijven Urgentie Hoe kom ik aan een aangepaste woning?

Contacteer ons