cursus
Cursus Sterk met Pijn.
Cursus Sterk met Pijn. is onderdeel van het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar één stem. Vanuit dit samenwerkingsverband is er een nieuwe cursus ontwikkelt, gericht op het leren omgaan met chronische pijn. De cursus Sterk" met Pijn wordt op diverse plekken door het hele land gegeven.
VCA cursus online, klassikale opleiding of in company training.
VCA Basis cursus examen Pools. Poolstalige medewerkers die met een VCA Basis certificaat willen aantonen dat ze beschikken over basiskennis over veilig werken kunnen hiervoor de VCA Basis cursus Pools volgen. Deze cursus duurt 1 dag, inclusief Pools examen. 16 nov 2020.
Cursus.
Hierna loop je nooit meer in de natuur zonder te zien en te weten wat er groeit! In de cursus komen de verhalen, historie, inhoudsstoffen, achtergrond, typologie, botanie, geneeskracht en toepassingen van kruiden aan bod. Je maakt verschillende kruidenproducten waaronder zalf, olie en tinctuur.
Herstellen doe je Zelf Door en Voor.
Reacties van deelnemers aan de cursus Herstellen doe je zelf. Ik noem mijzelf al een jaar of 7 een draaideurcliënt. Zoveel soorten therapieën en cursussen had ik inmiddels al gevolgd. Toen kwam ik in aanraking met de cursus Herstellen doe je Zelf.
VCA cursus met 100% video's' NU VANAF 85, VGMbox.
Welke cursus u ook zoekt, van een VCA basis cursus tot een VIL VCU cursus, u vindt het bij VGMbox. Bent u klaar om over veiligheid, gezondheid en milieu te leren en wilt u een cursus volgen? Dan kiest u zelf of u een cursus via internet of een klassikale cursus het handigst vindt.
Klinische farmacologie 1e jaars cursus NIV.
Klinische farmacologie 1e jaars cursus. De COIG-cursus Klinische Farmacologie is een verplichte cursus voor alle aios interne geneeskunde en voor alle aios in vooropleiding interne geneeskunde in het kader van de opleiding tot cardioloog, gastro-enteroloog, klinische geriater, longarts en reumatoloog.
Creatieve cursussen Universiteit Leiden.
Over het LAK. Bij het LAK kun je deelnemen aan een groot aantal cursussen op het gebied van kunstzinnige vorming onder begeleiding van professionele docenten. Wij bieden cursussen aan in de volgende categorieën: toneel en presentatie, dans, beeldende kunst, muziek, fotografie en schrijven.
4-daagse Cursus Balans Stabiliteit TIGRA Fysiotherapie Heerenveen.
De 4-daagse cursus wordt gegeven bij TIGRA Fysiotherapie in Heerenveen mits anders aangegeven. Met een groepje op een andere locatie is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden. De balans en stabiliteitstraining is voor een brede patiëntengroep toepasbaar.
Cursussen en opleidingen voor verkeer, vervoer en mobiliteit.
Cursus en opleiding. De klant aan het woord. Cursus en opleiding. Leren en ontwikkelen tijdens Corona. De ontwikkelingen rond het Coronavirus zorgen ervoor dat we stukje bij beetje weer naar buiten mogen en bij elkaar kunnen komen. Maar de situatie blijft veranderlijk.
Volksuniversiteit Amsterdam.
Hola, qué tal? Deze beginnerscursus Spaans is geschikt voor wie nog geen of wein. Do you want to learn or improve your Dutch this autumn? We offer a wide range of NT2/Dutch courses, for every level A0-C1 and study pace in various locations throughout Amsterdam and online. Gevorderd en Vergevorderd. Online Private Dutch NT2 Courses. 06 november 2020. Online cursus NT2 Beter Spreken 1 B1. Kan je je al redelijk in het Nederlands redden, maar weet je tegelijkertijd dat je helaas nog steeds. Ontdek de wereld om je heen én in jezelf met onze cursussen. Denk mee met de Grote Denkers tijdens de filosofiecursussen, verdiep je je in het verleden door een cursus geschiedenis te volgen. Wat wil jij ontdekken in 2020? Natuur en milieu. 11 november 2020. Online snelcursus Beginnen met filosofie. 12 denkers in 6 bijeenkomsten.Geef maar toe, je hebt het altijd gewild: beginnen met filosofie. Je eigen website bouwen, je fotos bewerken of leren tekenen met SketchUp? Stap in de digitale wereld met onze cursussen.

Contacteer ons